Tražimo radnike na farmama u Irskoj

  3950

  Farm Solutions Ltd. potrazuje veci broj ozbiljnih radnika (M/Z) za rad na farmama u Irskoj. Uglavnom se radi o farmama muznih krava i razmatramo samo ozbiljne kandidate, koji planiraju ostati i raditi dulji vremenski period.

  Osiguran je besplatan smjestaj (na farmi ili u blizini iste), sredjivanje papira (pps broj i bank account), placa je 450 eura gross/tjedan, odnosno 390 eura/tjedan nakon odbijanja poreza. Radi se 45-48 sati tjedno.

  Uvjet je ZNANJE ENGLESKOG JEZIKA I ISKUSTVO U STOCARSTVU.

  Pozeljno je da imate vozacku dozvolu i da se znate sluziti poljoprivrednom mehanizacijom. Farme su u prosjeku kapaciteta 100-200 muznih krava (ima i vecih naravno), a posao obuhvaca rad u izmuzistu, opcu brigu o zivotinjama (hranjenje, napajanje itd.) te koristenje polj. mehanizacije.

  Takodjer, potrazujemo i farm managere i pomocnike managera s iskustvom i znanjem. Placa za farm managere i pomocnike managera dogovara se na osnovu iskustva, znanja i vjestina samog kandidata. Ako ste zainteresirani, posaljite Vas e-mail s zivotopisom i zamolbom (na engleskom!), na recruit2@farmsolutions.ie

  • author's avatar

   Ivan Medved

   Živi u Našice. Glavni urednik u Agroportal.hr.

  • author's avatar

  • author's avatar

   Tehnička zrelost i berba duhana
   200 milijuna kuna za obnovljive izvore energije
   Oštrolisna šparoga ili šparožina
   Kako popraviti strukturu zbijenog tla?
   Pranje muznih uređaja

   Pogledaj sve članke ovog autora

  Komentiraj

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.