Tražimo radnike na farmama u Irskoj

  3438

  Farm Solutions Ltd. potrazuje veci broj ozbiljnih radnika (M/Z) za rad na farmama u Irskoj. Uglavnom se radi o farmama muznih krava i razmatramo samo ozbiljne kandidate, koji planiraju ostati i raditi dulji vremenski period.

  Osiguran je besplatan smjestaj (na farmi ili u blizini iste), sredjivanje papira (pps broj i bank account), placa je 450 eura gross/tjedan, odnosno 390 eura/tjedan nakon odbijanja poreza. Radi se 45-48 sati tjedno.

  Uvjet je ZNANJE ENGLESKOG JEZIKA I ISKUSTVO U STOCARSTVU.

  Pozeljno je da imate vozacku dozvolu i da se znate sluziti poljoprivrednom mehanizacijom. Farme su u prosjeku kapaciteta 100-200 muznih krava (ima i vecih naravno), a posao obuhvaca rad u izmuzistu, opcu brigu o zivotinjama (hranjenje, napajanje itd.) te koristenje polj. mehanizacije.

  Takodjer, potrazujemo i farm managere i pomocnike managera s iskustvom i znanjem. Placa za farm managere i pomocnike managera dogovara se na osnovu iskustva, znanja i vjestina samog kandidata. Ako ste zainteresirani, posaljite Vas e-mail s zivotopisom i zamolbom (na engleskom!), na recruit2@farmsolutions.ie

  • author's avatar

   Ivan Medved

   Živi u Našice. Glavni urednik u Agroportal.hr.

  • author's avatar

  • author's avatar

   „Naše domaće, sada i ubuduće“ u Vodicama
   Proizvodi od turopoljske svinje – hit na sajmu Proizvodi hrvatskog sela
   Suzbijanje monilije kod koštićavih voćaka
   Uzgoj mahuna u vrtu
   Izbor i sadnja voćaka

   Pogledaj sve članke ovog autora

  Komentiraj

  Please enter your comment!
  Please enter your name here