Zakup na području Općine Karojba

1201

Agencija za poljoprivredno zemljište raspisala je 16. lipnja 2014., sukladno Zakonu o poljoprivrednom zemljištu javni poziv za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu RH na području Općine Karojba.

Javni poziv za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu Republike Hrvatske raspisuje se za poljoprivredno zemljište koje se nalazi u Istarskoj županiji, na području Općine Karojba kao pet proizvodno-tehnoloških cjelina:

  • Površina poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske za 1. proizvodno-tehnološku cjelinu za koju se raspisuje Javni poziv iznosi 0,3804 ha, a ukupna početna visina godišnje zakupnine iznosi 178,41 kunu.
  • Površina poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske za 2. proizvodno-tehnološku cjelinu za koju se raspisuje Javni poziv iznosi 0,8177 ha, a ukupna početna visina godišnje zakupnine iznosi 383,50 kuna.
  • Površina poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske za 3. proizvodno-tehnološku cjelinu za koju se raspisuje Javni poziv iznosi 1,0360 ha, a ukupna početna visina godišnje zakupnine iznosi 448,78 kuna.
  • Površina poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske za 4. proizvodno-tehnološku cjelinu za koju se raspisuje Javni poziv iznosi 0,1120 ha, a ukupna početna visina godišnje zakupnine iznosi 52,53 kune.
  • Površina poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske za 5. proizvodno-tehnološku cjelinu za koju se raspisuje Javni poziv iznosi 0,1412 ha, a ukupna početna visina godišnje zakupnine iznosi 66,22 kune.

Ovaj Javni poziv objavljen je na mrežnoj stranici Agencije za poljoprivredno zemljište www. zemljiste.mps.hr i na oglasnoj ploči Općine Karojba.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.