Same Deutz Fahr Žetelice proizvodit će 2,5 kombajna na dan

1294

Ova godina za tvrtku Same Deutz Žetelice iz Županje bila je uspješna što pokazuju i dobri rezultati u proizvodnji kombajna.

tvornica kombajna deutz-fahr županja ------ 2 stupca kolor ekonomija

“Izrađeni su novi proizvodi serije 9000 koji su kvalitetom i performansama prepoznati na sajmovima i postigli veliki interes kupaca”, ističe tehnički direktor Damir Kobaš za Glas Slavonije.

Kobaš kaže da u sljedećoj godini planiraju nešto veću proizvodnju nego u 2013.

“Iako je sada još rano precizirati o kolikom je broju točno riječ, mogu reći da ćemo proizvesti više od 350 kombajna. Proizvodnja starta 7. siječnja 2014. i sve do kraja lipnja proizvodit ćemo oko 2,5 kombajna na dan”, kaže Kobaš.

U Same Deuzt Fahr Žetelicama u tijeku je potpisivanje ugovora sa sezonskim radnicima kojih će biti angažirano više od stotinu, čime tvornica daje veliki doprinos ublažavanju rekordnog broja nezaposlenih i crne socijalne slike u županjskoj Posavini. Više od stotinu obitelji u sljedećih šest mjeseci imat će siguran posao i redovna primanja.

Kobaš najavljuje i nastavak ulaganja u proizvod i proizvodnju, što je osnovni preduvjet ekonomski održivom razvoju i postizanju konkurentnosti na tržištu.

– Konkurencija je jaka i pred nama je daljnja potreba za novim investicijama u proizvodnju i proizvod. I upravo iz tog razloga od jeseni 2014. idemo u novi proizvod, kombajn serije 7000 koji će, uvjereni smo, brzo pronaći svoj put do kupaca – zaključuje Kobaš

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Loading...

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.