U samo 13 mjeseci izgrađena nova tvornica AGCO/Fendt

1041

Kompanija AGCO/Fendt otvorila je nove proizvodne pogone i proširila proizvodne kapacitete svojih tvornica u bavarskim mjestima Marktoberdorf i Asbach-Bäumenheim .

Više od 3.500 dobavljača, distributera, novinari i gosti iz Njemačke i cijelog svijeta nazočili su otvaranju novih proizvodnih pogona kompanije AGCO Fendt .

Ulaganja u nove proširene kapacitete dosežu iznos od 300 milijuna dolara, a proizvodnja traktora svih linija i modela će biti udvostručena. Novoizgrađena infrastruktura je na površini od 85.000 četvornih metara (m²), izgrađene su do 18 metara visoke zgrade, te oko jedan kilometar nove proizvodne linije u koji je utrošeno 20.000 m³ betona i 850 tona čelika.

Na novoj fleksibilnoj liniji proizvoditi će se sve vrste modela od najmanjih specijalnih traktora za vinograde do velikih traktora snage 390 KS.

U ožujku 2011, započeo je projekt izgradnje, te je u samo 13 mjeseci izgrađena kompletna proizvodna linija u blizini gradića Marktoberdorf. Već u kolovozu 2012, proizvodna linija za montažu je počela sa radom, a u ovog mjeseca proizveden je i prvi traktor na novoj liniji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Loading...

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.