Nove serije Deutz Fahr traktora

797

Krajem kolovoza tvornica poljoprivredne mehanizacije Deutz-Fahr predstavila je dvije nove serije traktora.

Lauingen – U Lauingenu u blizini Berlina predstavljene su dvije verzije traktora, odnosno po četiri verzije Agrotron serije 6 i tri verzije serije 7. Dizajn nove šasije i kabine serije 7 bio je dodjeljen VW Grupi u vlasništvu tvrtke Italdesign Giugiaro koja je uspješno obavila svoj zadatak.

Novost kod serije 6 i 7 u odnosu na prijašnje je sustav uštede goriva “Power Efficiency”. Na prvi pogled, na novim serijama Agroton traktora promjenio se dizajn tijela i kabine, te je ugrađeno više ekološki prihvatljivih materijala u unutrašnjosti.

Nova serija 6 nudi šest modela s kapacitetima od 150 do 190 KS, uključujući i dva 4-cilindarska modela, i 6190 sa 42-inčnim gumama. Upravljački sustav opremljen je Powershift sustavom sa 40 brzina i novim varijabilnim mjenjačem. U dva 4-cilindarska modela od 149 i 166 KS Deutz-Fahr ugrađen je sustav koji zajedno sa mjenjačem omogućava vozaču prebacivanje brzina i powera bez trzaja te daje vožnji poseban ugođaj.

Serija 7 Podserije od 210, 230 ili 250 KS mogu zadovoljiti sve potrebe velikih farmi, a dodatne verzije koje mogu dostizati brzinu od 40, 50 ili 60 km / h mogu se naručiti. Veliki je naglasak u ovoj seriji stavljen na potrošnju goriva, koji je smanjen u odnosu na konkurenciju novim ekološki prihvatljivim motorima.

Vrhunac ove serije predstavlja 6-cilindarski motor Deutz TCD 6,1 L06 4v, s maksimalnim kapacitetom do 263 KS modela TTV 7250. Traktor može koristiti 100 postotni biodizel. Po narudžbi, uz ovu seriju može se dobiti i novi monitor sa 12-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Loading...

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.