Lindner predstavio najsnažniji traktor u povijesti tvrtke

1705

Austrijski proizvođač poljoprivrednih strojeva Lindner Geotrac proširio je svoju ponudu sa novom serijom Geotrac 134ep.

Novi Geotrac 134ep donosi 4,4-litarski turbo dizelski motor koji razvija snagu od 144 KS sa okretnim momentom od 560 Nm pri 1400 okretaja u minuti.

“Sa novim najvećim traktorom u povijesti tvrtke usmjereni smo na tržišta poput Njemačke i Francuske,gdje bi se trebao koristiti u šumarskom sektoru i poljoprivredi “, kaže izvršni direktor Hermann Lindner.

Kompaktne dimenzije u verziji sa prednjim utovarivačem pokazuju odlične manevarske sposobnosti.

Na seriji Geotrac 134ep Lindner provedene su brojne tehnološke inovacije koje su dizajnirane radi povećanja učinkovitosti vozila. Hidraulika iz Bosch sustava koristi aksijalnu klipnu pumpu sa maksimalnom brzinom protoka ulja od 121 litre u minuti koji se prilagođava uvjetima I zahtjevima rada.

Inovacija u pogonu  je ZF mjenjač s četverostrukim stupnjem prijenosa sa 32 brzine naprijed i isto toliko za vožnju unatrag, objašnjava Stefan Lindner.

Brzinu od 50 km / h nova serija može postići sa 2050 r / min, a 43 km / h, sa 1750 U / min.

Lindner je razvio novi koncept rasvjete za Geotrac 134ep koji ima H7 prednja svjetla, bi-halogene svjetiljke, LED stražnja svjetla i LED dnevna svjetla koja maksimalno štede  energiju na optimalno osvjetljenje radnog područja.

Nakon serije Geotrac 134ep u ožujku 2013 najavljen je novi Geotrac 114ep. Njegov 4,4-litarski turbo dizelski motor s common-rail tehnologijom će imati izlaznu snagu od 133 KS / 98 kW.

Pogledajte:

 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Loading...

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.