Uspješna sezona u županjskoj tvornici kombajna

812

U prvom polugodištu ove godine proizveden je 281 kombajn. Iako ih je bilo planirano 290, kriza u Ukrajini i stanje u Rusiji odrazili su se na manji pad proizvodnog plana.

tvornica kombajna deutz-fahr županja------2 stupca kolor ekonomija

– Što se tiče Rusije, izvezli smo 15 kombajna i s tim smo zadovoljni, a razloge za zadovoljstvo daju nam i rezultati ostvareni i na drugim tržištima. Posebice kada je riječ o novom kombajnu C9000, čija je serijska proizvodnja pokrenuta u veljači ove godine. Od planiranih 45 prodali smo 70 kombajna – ističe tehnički direktor Same Deutz Fahr Žetelica Damir Kobaš za Glas Slavonije.

Županjski proizvođač kombajna, koji posluje u sastavu svjetski poznatog talijanskog koncerna SDF, ima vlastiti odjel za istraživanje i razvoj koji dizajnira i konstruira nove proizvode i testira prototipove. Rezultat njihova uspješnog rada je i kombajn C9000 koji je proljetos predstavljen, a ta se inovacija, sudeći prema izuzetno velikom interesu kupaca, pokazala kao pravi pogodak i značajan korak u razvoju i osuvremenjavanju proizvodnje.

Prema svojim karakteristikama, C9000 je kombinacija izuzetne produktivnosti i univerzalnosti jer je prilagođen radu na velikim površinama, elegantnog dizajna i vrhunske funkcionalnosti. Nakon kolektivnog godišnjeg odmora, u Same Deutz Fahr Žetelicama od rujna kreće jesenski dio proizvodnje, a pred tvornicom je ponovno velik posao i lansiranje nove serije kombajna za sezonu 2015.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Loading...

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.