Međunarodni eko sajam “100% Natural” ponovo u Rijeci!

545

Druga po redu manifestacija 100% Natural za cilj ima pokazati da su prevencija, edukacija i prihvaćanje zdravih životnih navika pr(a)vi korak na putu do zdravlja.

natural1

Drugi po redu međunarodni sajam 100% Natural održat će se na 4. katu Tower Centra, u Rijeci, od 7 do 10. travnja 2016. Pod krilaticom ‘Živi zdravo, misli zeleno!’ ovogodišnji sajam ističe potrebu povratka prirodnoj ravnoteži i zdravom življenju. Posebnost ovogodišnje manifestacije “100% Natural” naglašena je sudjelovanjem stručnjaka iz područja opće medicine, zdravstvene i kozmetičke njege te sportske medicine. Kao i prethodne godine ponuda će biti raznovrsna, od prirodnih i zdravih proizvode do savjetovanja, radionica, predavanja i degustacija.

I ove godine međunarodni eko sajam”100% Natural” organizira Klik Marketing, a putem zajedničkog nastupa proizvođača i ponuđača, sajam će promovirati ekološku proizvodnju, energetsku učinkovitost, prirodne proizvode i vrhunske usluge. Posjetitelji sajma moći će isprobati prirodne i zdrave domaće i strane proizvode na jednom mjestu te naučiti ponešto novo kroz brojne radionice, degustacije, promocije i predavanja. Sajam će okupiti stručnjake iz područja bio proizvodnje i bio energetike te predstaviti inovativna rješenja i projekte vezane uz zaštitu okoliša.

Prijave za sudjelovanje na sajmu su otvorene a prijavnicu možete pronaći OVDJE.

Svečano otvorenje sajma “100%Natural” održat će se 7. travnja, na dan kada se obilježava Svjetski dan zdravlja, kada će biti predstavljen program manifestacije s temeljnim fokusom na uzroke i posljedice na zdravlje.

Podsjetimo, prošlogodišnja manifestacija okupila je 75 izlagača iz Hrvatske i regije koji su prezentirali svoje proizvode i usluge u prostoru Tower Centra na 2000 kvadratnih metara, a brojka od 50.000 posjetitelja koji su pohodili sajam, najbolji je pokazatelj interesa građana za prirodne i zdrave proizvode. U sklopu prošlogodišnjeg sajma održano je ukupno 35 predavanja i radionice čiju brojku ove godine organizator planira povećati. Pozivamo sve zainteresirane da se priključe ovogodišnjoj manifestaciji i uz moto ‘Živi zdravo, misli zeleno! Pokažemo da najbolje dolazi iz prirode!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.