Uvijek sa srcem – Koprivničko križevačka županija i Podravka u Pečuhu

766

Kuharski spektakl Podravkine podravske i hrvatske kuhinje u Pečuhu povodom Dana državnosti, 25. godina neovisnosti Republike Hrvatske i promocije turističkih, eno i gastro potencijala Koprivničko križevačke županije.

Prijem_Podravka_3

U organizaciji Generalnog konzulata RH u Pečuhu, Koprivničko križevačke županije, Podravke i Podravke International Kft. Mađarska, održana je promocija Koprivničko križevačke županije i vodeće hrvatske prehrambene kompanije Podravke koja je na mađarskom tržištu prisutna od 1967. godine.
Pod kuharskim vodstvom Dražena Đuriševića, Podravkin gastro tim (Mišel Tokić, Zlatko Sedlanić, Zoran Delić i Marko Peras) pripremili su za više od dvije stotine gostijutradicionalne podravske i hrvatske specijalitete uz pomoć Podravkinih proizvoda i na mađarskom tržištu posebno popularnih i poznatih dodataka jelima.

Osim hladnih predjela sa standardnim Podravkinim prilozima, moglo se kušati i više glavnih jela koje su ovi kulinarski eksperti pomno pripremili i odabrali, a posebnu pozornost izazvao je tradicionalni roštilj i kotlovina te nezaobilazni slatki program Dolcela.

Uz izvrsnu hranu služeno je Županovo vino OPG-a Grudić iz Koprivnice, te Podravkini bezalkoholni napici mineralna voda Studenac, izvorska voda Studena te ledeni čajevi.

Nazočnima je na najbolji mogući način predstavljena Koprivničko križevačka županija i njena bogata turistička, gastro i eno ponuda s ciljem promocije velikih potencijala kontinentalnog turizma Republike Hrvatske.

Tekst: VH

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.