Do repromaterijala uz brže i povoljnije kreditiranje

743

Trebate li gotovinu za kupnju repromaterijala za poljoprivrednu proizvodnju? Razmišljate li o kupnji poljoprivrednih strojeva, traktora ili poljoprivrednog zemljišta? Znate li da je kupnja za gotovinu uvijek povoljnija od kupnje na ugovor?

Povoljnije financiranje poljoprivredne proizvodnje započnite već sada uz poljoprivredne kredite Kreditne unije Jamstvo i iznenadite svog dobavljača gotovinom.

Vrste kredita za poljoprivrednike

Poljoprivrednici mogu realizirati jednogodišnje ili višegodišnje kredite u Kreditnoj uniji Jamstvo. Jednogodišnji krediti otplaćuju se modelom 9+3, što znači da prva rata kredita dospijeva 9, a druga 12 mjeseci od podizanja kredita. Na taj način, otplata kredita u potpunosti prati financijske priljeve iz poljoprivredne proizvodnje.

Višegodišnji krediti odobravaju se na rok do 7 godina, a otplaćuju se modelom 6+6, što znači da rate kredita dospijevaju polugodišnje. Polugodišnje rate omogućavaju poljoprivredniku relativno fleksibilnu otplatu i daju mu prostora za dugoročno usklađivanje prihoda i rashoda.

Poljoprivredni krediti gotovinski su krediti s fiksnom kamatnom stopom od 6,50% (EKS.9,88%), a realiziraju se u samo jednom danu. Za realizaciju kredita potrebna je minimalna dokumentacija – osobna iskaznica, OPG iskaznica, JMBG i OIB te vlasnički list poljoprivrednog zemljišta.

Za više informacija, posjetite web-stranicu Kreditne unije Jamstvo www.stednja-krediti.hr ili ih posjetite u jednoj od poslovnica u Županji, Vinkovcima, Vukovaru, Iloku i Vrbanji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.