Tvrtka Bio Agrar International traži trajne partnere u voćarstvu i povrtlarstvu

2157

Tvrtka Bio Agrar InternationalGmbH upućuje javni poziv za uspostavljanje trajne partnerske -kooperantske suradnje s proizvođačima voća i povrća u Republici Hrvatskoj (konvencionalni i ekološki proizvođači) radi otkupa prvoklasnih proizvoda i plasmana na njemačko i skandinavsko tržište.

Ponuda uključuje:
1. otkup po prosječnim cijenama na tržištu EU;
2. plaćanje u roku od 7 dana uz odgovarajuće jamstvo plaćanja;
3. mogućnost zaključenja dugoročnih 10-godišnjih ugovora;
4. stručnu i tehničku asistenciju u razvoju i kultivaciji proizvoda, te ishođenju potrebnih certifikata (Global Gap; InternationalFood Standard).Bio Agrar International GmbH je član:
– KIWA BCS ÖKO certified organic fruit trader
– Member of Factoring Banking System
– contracted producers
– International network in Europe and Scandinavia
– IFS and HACCP certified logistic partners

Za ponude i dodatna pojašnjenja:

E-mail: info@bio-agrar-gmbh.de / Web: www.bio-agrar-gmbh.de

Kontakt osoba: Matthias Trede

Tvrtka Bio Agrar iz njemačkog Freiburga bavi se uvozom i distribucijom organski uzgojenih poljoprivrednih proizvoda i poziva na suradnju zainteresirane proizvođače iz Hrvatske.

Novi partneri s našeg područja pridružili bi se proizvođačima organskih proizvoda iz Španjolske i Grčke s kojima Bio Agrar surađuje već dugi niz godina. Osnovni cilj je osigurati krajnjem potrošaču, kupcima koji se opskrbljuju u maloprodajnim ili veleprodajnim trgovinama, svježe organske proizvode na dnevnoj i tjednoj bazi.

Horst Trede i Matthias Trede, vlasnici i uprava tvrtke

Bio Agrar u Hrvatskoj, u prvoj fazi poslovanja, želi kroz osnivanje zadruga i partnerstava s direktnim proizvođačima organskih proizvoda uspostaviti kvalitetnu i dugoročnu poslovnu suradnju, a u drugoj fazi izgraditi vlastiti proizvodni pogon u kojem bi se u budućnosti uzgajali paprika, rajčica, krastavci i dr., te voćnjake za uzgoj jabuka, krušaka, kivija, šljiva, stolnih sorti grožđa, kao i limuna i naranči.

Primarni cilj je uspostavljanje infrastrukture za intenzivnu proizvodnju organskih proizvoda za poznate partnere, uglavnom iz Njemačke i Skandinavije. Intenzivna proizvodnja podrazumijeva redovno 4 žetve organskog povrća godišnje. U ovom je trenutku Bio Agrar u mogućnosti svojim partnerima isporučiti proizvode u količinama koja odgovara 500 ha cjelogodišnje proizvodnje, s posebnim naglaskom na činjenicu kako ta tržišna niša ima stopu rasta od više od 8% godišnje.

Bio Agrar – o nama

Tvrtka Bio Agrar InternationalGmbH obiteljska je tvrtka sa sjedištem u Freiburgu, u Njemačkoj. Od 2010. godine tvrtka je aktivna u uzgoju organskog voća i povrća i u trgovini te jedan od najvećih opskrbljivača veleprodajnih i maloprodajnih lanaca trgovina u prehrambenom sektoru.

Glavni moto tvrtke je stavljanje kupaca u prvi plan,osiguravajući im svakodnevno vrhunsku, prvoklasnu kvalitetu isporučenog voća i povrća. I pred sebe i pred proizvođače s kojima surađuje, tvrtka Bio Agrar postavila je visoke zahtjeve u uzgoju proizvoda, što prvenstveno uključuje stalne i stroge kontrole proizvodnih procesa.

Uspjeh tvrtke koji s ponosom održava svih ovih godina, pokazuje kako je uspostavljeni model poslovanja svih njenih segmenata prepoznat i priznat te kako je odabran pravi put koji na najbolji mogući način zadovoljava visoke kriterije krajnjih potrošača.

Proizvođači s kojima Bio Agrar surađuje, redom su moderne obiteljske tvrtke s kvalitetnim proizvodnim objektima i mogućnostima zadovoljavanja dogovorenih ciljeva i količina. Sa svakim od njih Bio Agrar ima dugoročne ugovore o isporukama i uspostavljenu stalnu komunikaciju, kako bi cijeli proces tekao glatko i bez zastoja.

U samoj prezentaciji proizvoda, Bio Agrar neprestano se prilagođava tržištu i krajnjim potrošačima, prateći njihove želje i potrebe. A razvijanjem i implementacijom novih ideja u svim segmentima poslovanja, proizvođačima s kojima surađuje, pruža dodatne mogućnosti prodaje i proširenja poslovanja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.