Agro startup konferencija – priprema za realnost

848

Zagreb – Studentska konferencija ,,Agro Startup” održat će se ove godine, 10. i 11. listopada, na Agronomskom fakultetu u Zagrebu.

Riječ je o dvodnevnom događaju čiji je cilj educirati buduće mlade poljoprivrednike te ih potaknuti da pokrenu vlastiti posao.

Budućnost hrvatske poljoprivrede ovisi o mladim poljoprivrednicima koji su pomalo obeshrabreni zbog krivih percepcija poljopivrede. U ovom trenutku nikada nije bilo više financijskih sredstava i poticaja koji pružaju mogućnosti potpore onima koji tek kreću u vlastito poslovanje na području poljoprivrede.

Na trećoj Agro Startup konferenciji očekuje se i ministar poljoprivrede g. Tomislav Tolušić koji bi trebao svečano otvoriti konferenciju te kroz uvodno izlaganje motivirati studente iz raznih djelova Hrvatske. Studenti iz Zagreba, Zadra, Osijeka te Križevaca raspravljat će o problemima i dati prijedloge za razvoj hrvatske poljoprivrede.

Više od 360 studenata, u dva dana konferencije, imat će priliku čuti primjere iz prakse mladih poljoprivrednika, kao i uz mnoštvo zanimljivih predavanja saznati na koji način transparentno mogu aplicirati za određena financijska sredstva.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Loading...

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.