12. međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji AGRO ARCA 2021 – Prelog, 02. – 04. srpnja 2021.

86

U petak 02. srpnja 2021. održat će se svečano otvorenje12. međunarodnog sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji AGRO ARCA 2021. u organizaciji Udruge inovatora Hrvatske i Grada Preloga.

U tri dana sajma predstavit će se značajan broj inovacija koje su rezultat stvaralaštva pojedinaca, timova u tvrtkama, akademske zajednice, mladih iz obrazovnog sustava, i drugih struktura društva.

Iz godine u godinu kroz AGRO ARCU posebnu pozornost posvećujemo inovacijama u poljoprivredi, iz razloga što one pridonose unaprjeđenju konkurentnosti proizvodnje i prerade poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda i okolišno prihvatljivoj i energetski učinkovitoj poljoprivrednoj djelatnosti. Osim inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji predstavit će se i lokalna obiteljska i poljoprivredna gospodarstva iz Međimurja i okolice sa svojim proizvodima.

Na sajmu će se održati i tribina: Digitalizacija u poljoprivredi na kojoj će sudjelovati velik broj akademskih zajednica zajedno sa predstavnicima privatnih poduzeća.

Svečano otvorenje će se održati u 11:00 sati u dvorani SRC DG-SPORT, Matije Gupca 102 u gradu Prelogu. Sajam će trajati od 02. do 04. srpnja, a ulaz je za sve posjetitelje besplatan uz obavezno pridržavanje epidemioloških mjera.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.