13. međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji AGRO ARCA 2022

56

Hrvatska zajednica inovatora i Grad Prelog drugu godinu za redom organiziraju 13. međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji AGRO ARCA 2022 od 13. do 15. svibnja 2022. u Prelogu u dvorani SRC DG – SPORT. Podršku sajmu daju i pokrovitelji Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja i Državni zavod za intelektualno vlasništvo.

Organizacijom sajma AGRO ARCA želimo pružiti mogućnost svim sudionicima da na jednom mjestu predstave svoju kreativnost i inovativnost kao i dosege u proizvodnji i preradi hrane. Prigoda je to da se posjetitelji iz Hrvatske i inozemstva upoznaju s dijelom najnovijih dostignuća u poljoprivredi i prehrambenoj industriji, šumarstvu, drvnoj industriji, veterinarstvu, sigurnosti hrane, ribarstvu, te s dostignućima na području ekološke i tradicionalne proizvodnje hrane. Stoga pozivamo sve koji žele pokazati svoje proizvode; poljoprivrednike, proizvođače, obrtnike i poduzetnike da budu dio ovogodišnje AGRO ARCE 2022. Prijave za izlagače traju do kraja tjedna, a prijaviti se mogu na stranicama: www.agro-arca.com

Izložbeni prostor ovogodišnjeg sajma iznosit će 1500 m2 zatvorenog i 2.500 m2 vanjskog prostora, a na kojem očekujemo brojne izlagače iz svih područja koje izravno pokrivaju poljoprivredu i prehrambenu industriju. Očekujemo oko 200-tinjak izlagača iz Hrvatske i 10-tak zemalja svijeta.

Osim brojnih STEM radionica za djecu svih uzrasta, AGRO ARCA 2022 bit će obogaćena i brojnim popratnim sadržajima na vanjskom prostoru sajma poput Drone Academy prezentacije Fakulteta organizacije i informatike te izlaganja vozila Oldtimer klubova.
Prvi i drugi dan sajma održati će se i Inovacijski forum: Mladi u poljoprivredi u suradnji s Agronomskim fakultetom u Zagrebu. Ulaz za sve posjetitelje je slobodan, te se veselimo Vašem dolasku.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Loading...

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.