3. Dani poljoprivrede, ribarstva i šumarstva 27. i 28. listopada 2022. godine u Puli

157

Ministarstvo poljoprivrede organizira 3. Dane poljoprivrede, ribarstva i šumarstva, manifestaciju koja će se ove godine održati 27. i 28. listopada 2022. godine u hotelu Park Plaza u Puli.

Sudionici Konferencije uključivat će tijela državne, lokalne i regionalne uprave, subjekte u poslovanju s hranom, akademsku i znanstvenu zajednicu, relevantne stručnjake i analitičare, poljoprivrednike te civilno društvo, a tom prilikom bit će izloženi domaći poljoprivredno-prehrambeni proizvodi, uručeni ugovori o potpori u okviru Programa ruralnog razvoja te održane brojne edukativno-informativne prezentacije, kao i panel rasprave.

Prvi dan Konferencije obuhvatit će teme protupožarne zaštite šuma i šumskih resursa, uz interaktivnu panel raspravu o primjerima dobre prakse u hrvatskoj poljoprivredi. Drugog dana konferencije bit će uručeni ugovori iz mjera Programa ruralnog razvoja, održane međuresorne panel rasprave o novim prilikama za hrvatske poljoprivrednike i utjecaju klimatskih promjena na prehrambenu sigurnost, a nastavlja se i program prezentacija s aktualnim temama novog programskog razdoblja i financijske perspektive u poljoprivredi i ribarstvu.

Program Konferencije dostupan je na poveznici.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Loading...

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.