Vrhunska vina Iločkih podruma osvajaju medalje

699

ILOK – Na prestižnom ovogodišnjem svjetskom ocjenjivanju vina “Mundus vini” u Neustadtu u Njemačkoj traminac Iločkih podruma osvojio je dvije zlatne i jednu srebrnu medalju među čak 6.019 vina iz 42 zemlje svijeta.

Principovac traminac 2009. i Principovac traminac izborna berba bobica 2010. Iločkih podruma okitili su se zlatnim medaljama, dok je Traminac vrhunski 2009. nagrađen srebrom piše u Glasu Slavonije.

Prestižne svjetske nagrade za vina Iločkih podruma i priznanja struke potvrda su kvalitete i sve bolje prepoznatljivosti hrvatskih vina na svjetskoj vinskoj karti. Također, Iločki podrumi su prošle godine bili proglašeni najnagrađivanijim hrvatskim podrumom prema podacima koje je skupilo međunarodno društvo vinskih kritičara i novinara, što je veliko priznanje i nagrada za trud koji se svakodnevno ulaže u proizvodnju vina Iločkih podruma.

Ove su godine traminci Iločkih podruma osvojili brojna priznanja i nagrade u jakoj konkurenciji na ocjenjivanjima u Engleskoj, Francuskoj, Španjolskoj i Belgiji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.