26.2 C
Zagreb
18 . lipanj 2024

logo2

Poljoprivredni portal osnovan 2012. godine i jedan od najutjecajnijih portala iz područja poljoprivrede na području Hrvatske. Promovira poljoprivredu i srodne djelatnosti na području regije, donosi novosti iz svih segmenata agrara u Hrvatskoj i regiji, prati zbivanja iz područja agrara u Europi i svijetu. Obrađuje teme iz najrazličitijih sfera poljoprivrede: ratarstvo, stočarstvo, voćarstvo, povrtlarstvo, vinarstvo, maslinarstvo i dr.), OPG, ekološka proizvodnja… Prati cijene i zbivanja na tržištu, savjetuje i educira. Okuplja široku bazu stalnih čitatelja iz Hrvatske i regije i surađuje s poznatim i regionalnim novinarima iz područja poljoprivrede. Namijenjen: poljoprivrednicima, poljoprivrednim proizvođačima i onima koji bi to htjeli postati. Centralna je baza i glavni info punkt za relevantne informacije iz glavnih i specijaliziranih područja poljoprivrede. Aktivan i na društvenim mrežama.

Web site s najkompletnijim pregledom informacija i novosti iz područja agrara:

ratarstvo, usjevi, stočarstvo, ribarstvo, voćarstvo, vinarstvo, okoliš i klimatske promjene, šumarstvo, hortikultura, maslinarstvo, međunarodni aspekti poljoprivrede, mljekarstvo, organski uzgoj, kvaliteta i promocija ruralnog razvoja, ruralni turizam, agro prognoza…

Interaktivan, moderan i dinamičan, aktivan na društvenim mrežama.

Obuhvaća široku paletu partnera i nezaobilazan je komunikacijski kanal za sve tvrtke i proizvode iz područja poljoprivrede. Omogućuje doseg do specifične ciljne skupine u svim dijelovima Hrvatske i regije.

REDAKCIJA

Glavni urednik:

Ivan Medved (Hrvatska)

Tel: 091 5352 974

E-mail:


She media d.o.o.
Kruge 7, Zagreb

tel: 01 6111 484

fax: 01 6111 484

mob: 099 3721 377

Email:

Branka Panić

direktor

KONTAKTIRAJTE NAS

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš Email (obavezno)

    Predmet

    Vaša Poruka