28.8 C
Zagreb
18 . lipanj 2024

logo2


 

Agroportal.hr je središnji informativno edukacijski portal koji koriste čitatelji sa područja Hrvatske i regije. Agroportal sadrži jedinstvene edukacijske i informativne  sadržaje te agrobazu u kojoj su objedinjene  najveće i najopsežnije sortne liste ratarskih, voćarskih i povrtlarskih kultivara te sortimenta vinove loze, zaštitnih sredstava i mineralnih gnojiva.

Agroportal posjećuje oko 150 tisuća jedinstvenih posjetitelja mjesečno sa tendencijom stalnog porasta (Izvor: Webstats, Google Analytics).

Portal je usko povezan s poljoprivredom i srodnim djelatnostima te privlači korisnike kojima je poljoprivreda važan dio života te je ujedno idealan medij za plasiranje komercijalnih poruka poslovnim subjektima iz te domene.

Samo oglašavanje je usmjereno prema usko filtriranoj publici koja traži informacije o proizvodima i uslugama kao i edukativne sadržaje iz domene poljoprivrede.

Postanite naš partner!


Za sve  informacije oko oglašavanja, cjenika i suradnje javite nam se na e-mail:  ili pošaljite upit putem obrasca (desno).


POŠALJITE NAM UPIT

    Vaše ime (obvezno)

    E mail (obvezno)

    Predmet

    Upit