Opći uvjeti korištenja

Dobrodošli na Agroportal.hr!

Omogućujemo vam korištenje usluga i sadržaja portala koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge Agroportala.

Korištenjem bilo kojeg dijela Agroportala te svih njegovih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te da prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Autorska prava

Agroportal.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) izuzev onih kod kojih je naveden izvor. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Agroportal stranica i podložno je tužbi.

Zaštita privatnosti

Agroportal poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, Agroportal neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Agroportal.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru).

Agroportal se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Agroportala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Obveze korisnika

Korisnicima Agroportala strogo je zabranjeno:

– objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način

– lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe

– objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

– prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika

Registrirani korisnici

Registriranjem na Agroportal.hr korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Agrportal ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

Agroportal zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran, bez prethodne najave ili/i objašnjenja.

Agroportal ne snosi odgovornost za štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran.

Pravila komentiranja

Komentari objavljeni na stranicama Agroportal.hr ne odražavaju stav vlasnika, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi urednika, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja.

 

Glavni urednik:

Ivan Medved(HR)