Tražimo radnike na farmama u Irskoj

    5840

    Farm Solutions Ltd. potrazuje veci broj ozbiljnih radnika (M/Z) za rad na farmama u Irskoj. Uglavnom se radi o farmama muznih krava i razmatramo samo ozbiljne kandidate, koji planiraju ostati i raditi dulji vremenski period.

    Osiguran je besplatan smjestaj (na farmi ili u blizini iste), sredjivanje papira (pps broj i bank account), placa je 450 eura gross/tjedan, odnosno 390 eura/tjedan nakon odbijanja poreza. Radi se 45-48 sati tjedno.

    Uvjet je ZNANJE ENGLESKOG JEZIKA I ISKUSTVO U STOCARSTVU.

    Pozeljno je da imate vozacku dozvolu i da se znate sluziti poljoprivrednom mehanizacijom. Farme su u prosjeku kapaciteta 100-200 muznih krava (ima i vecih naravno), a posao obuhvaca rad u izmuzistu, opcu brigu o zivotinjama (hranjenje, napajanje itd.) te koristenje polj. mehanizacije.

    Takodjer, potrazujemo i farm managere i pomocnike managera s iskustvom i znanjem. Placa za farm managere i pomocnike managera dogovara se na osnovu iskustva, znanja i vjestina samog kandidata. Ako ste zainteresirani, posaljite Vas e-mail s zivotopisom i zamolbom (na engleskom!), na

    Komentiraj

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.