TOTAL 480 SL

4777

Total 480 SL je neselektivni sistemični herbicid za suzbijanje višegodišnjih korova s dubokim korijenom – rizomima – gomoljima te jednogodišnjih travnih i širokolisnih korova proizvođača Genera d.d.

Formulacija sredstva: koncentrat za otopinu

Namjena sredstva: herbicid

Područje primjene: voćarstvo, vinogradarstvo, ratarstvo, ostale površine

Orijentacijska cijena: 55,00 Kn / 1 litra ( bez PDV-a )

PRIMJENA:

– uz utrošak 200 – 600 l/ha vode:

Strništa

– 8,0 – 10,0 l/ha (protiv pirike,divljeg sirka, troskota, slaka, okruglog šiljka i dr.)

Voćnjaci i vinogradi

– 2,0 – 4,0 l/ha jednogodišnjih korova 4,0 – 8,0 l/ha višegodišnjih korova, 8,0 – 12 l/ha višegodišnjih korova s izrazito dubokim korijenom ili rizomima u punoj vegetaciji

Žitarice i uljana repica

– 2,0 – 4,0 l/ha (za predžetveno suzbijanje korova), 2,0 – 4,0 l/ha za desikaciju uljane repice

Livade i pašnjaci (za obnovu)

-2,0 – 4,0 l/ha jednogodišnjih korova, 4,0 – 10,0 l/ha višegodišnjih korova

Suhi kanali (III i IV reda)

-4,0 – 8,0 l/ha

Neobrađene površine

– 5,0 – 12,0 l/ha

Količina primjenjenog sredstva ovisi o stupnju zakorovljenosti i za najvažnije vrste iznosi: 4,0 l /ha piriku, 4,0 – 5,0 l /ha divljeg sirka, poljskog osjaka, 6,0 – 8,0 l /ha kupine, poljskog slaka i okruglog šiljka, 8,0 -10 l/ha troskot (zubače).

Utrošak 100 – 200 lit. vode/ha:

Prije priprema tla za sjetvu: kukuruza, suncokreta, krumpira, voćnjaci i vinogradi, te nakon žetve i berbe kultura za suzbijanje: 1,5 – 2,0 l/ha jednogodišnji korovi, 2,0 – 6,0 l/ha višegodišnji korovi.

Količina primjenjenog sredstva ovisi o stupnju zakorovljenosti i za najvažnije vrste iznosi: 2,0 – 3,0 l/ha za piriku, 3,0 – 4,0 l/ha poljskog osjaka, 3,0 – 6,0 l/ha kupine, poljskog slaka i okruglog šilja, za troskot (zubače) dva puta po 2,5 l/ha. K – 14 dana za desikaciju uljane repice i predžetvenu primjenu u žitaricama, 35 dana voće i vinova loza.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.