ZOOM 11 SC

2366

Zoom 11 SC je akaricid za primjenu na otvorenom prostoru za suzbijanje štetnih grinja u voćarstvu i vinogradarstvu proizvođača Sumitomo Chemical Agro Europe S.A.S.

Formulacija sredstva: koncentrat za suspenziju

Namjena sredstva: akaricid

Područje primjene: voćarstvo, vinogradarstvo

Orijentacijska cijena: 1100,00 Kn / 0,5 litre ( bez PDV-a )

PRIMJENA:

Voćarstvo

– na jabuci, kruški, breskvi, nektarini i marelici za suzbijanje crvenog voćnog pauka (Panonychus ulmi), koprivine grinje (Tetronychus urticae) i žutog lozinog pauka (Eotetronychus carpini) u fazi izlaska ličinki iz zimskih jaja u količini 500 ml/ha, tj. u koncentraciji 0.05% (50 ml na 100 litara vode, odnosno 5 mL na 10 litara vode)

Agrumi

– mandarina, klementina. naranča, limun, grejp, tangerina i sl. za suzbijanje crvenog voćnog pauka (Panonychus ulmi), koprivine grinje (Tetronychus urticae) početkom napada u količini 500 ml/ha, tj. u koncentraciji 0.05% (50 ml na 100 litara vode, odnosno 5 mL na 10 litara vode)

Vinova loza

– za suzbijanje crvenog voćnog pauka (Panonychus ulmi), koprivine grinje (Tetronychus urticae) i žutog lozinog pauka (Eotetranychus carpini) nakon prvih znakova napada, u proljeće, prije cvatnje u količini 250 mL/ha, tj. u koncentraciji 0,025% (25 mL na 100 litara vode, odnosno 2.5 mL na 10 litara vode).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Loading...

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.