BAKRENI ANTRACOL WP 63

1357

Bakreni Antracol WP 63 je kontaktni preventivni fungicid za suzbijanje plamenjača i koncentrične crne pjegavosti lišća proizvođača Bayer CropScience AG. Distributer je  Bayer d.o.o.

Formulacija sredstva: močivo prašivo

Namjena sredstva: fungicid

Područje primjene: vinogradarstvo, povrćarstvo, ratarstvo

Orijentacijska cijena: ( nije dostupna )

PRIMJENA:

Vinova loza (vinske sorte)

– plamenjača (Plasmopara viticola)
Primjena: 0,25 % ako se primjenjuje prije cvatnje i 0,35 % ako se primjenjuje poslije cvatnje.
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 4
Dodatne informacije: 25 g u 10 l vode, 250 g u 100 l vode ili 35 g u 10 l vode, 350 g u 100 l vode.

Vinova loza (stolne sorte)

– plamenjača (Plasmopara viticola)
Primjena: 0,25 % ako se primjenjuje prije cvatnje i 0,35 % ako se primjenjuje poslije cvatnje.
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 4
Dodatne informacije: 25 g u 10 l vode, 250 g u 100 l vode ili 35 g u 10 l vode, 350 g u 100 l vode.

Krumpir

– plamenjača (Phytophthora infestans)
Primjena: Koristi se preventivno.
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 3
Dodatne informacije: 30-50 g u 10 l vode, 300-500 g u 100 l vode.
– koncentrična pjegavost (Alternaria solani)
Primjena: Koristi se preventivno.
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 3
Dodatne informacije: 30-50 g u 10 l vode, 300-500 g u 100 l vode.

Rajčica

– plamenjača (Phytophthora infestans)
Primjena: Koristi se preventivno.
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 2
Dodatne informacije: 30-50 g u 10 l vode, 300-500 g u 100 l vode.
– koncentrična pjegavost (Alternaria solani)
Primjena: Koristi se preventivno.
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 2
Dodatne informacije: 30-50 g u 10 l vode, 300-500 g u 100 l vode.

Luk

– plamenjača (Peronospora destructor)
Primjena: Koristi se preventivno.
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 2
Dodatne informacije: 30-50 g u 10 l vode, 300-500 g u 100 l vode.

Hmelj

– plamenjača (Pseudoperonospora humuli)
Primjena: Koristi se preventivno.
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 4
Dodatne informacije: 250-400 g u 100 l vode.

1 komentar

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.