PERGADO MZ

3502

Pergado MZ je kombinirani fungicid proizvođača Syngenta Crop Protection AG.

Formulacija sredstva: močivo prašivo

Namjena sredstva: fungicid

Područje primjene: vinogradarstvo, povrćarstvo, ratarstvo

Orijentacijska cijena: 160,00 Kn / 1 kg ( bez PDV-a )

PRIMJENA:

Vinova loza (vinske sorte)

– plamenjača (Plasmopara viticola)
Primjena: U razmacima od 7-10 dana.
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 3
Dodatne informacije: 250 g na 1000 m^2

Krumpir

– plamenjača (Phytophthora infestans)
Primjena: U razmacima od 7-10 dana
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 3
Dodatne informacije: 250 g na 1000 m^2

Rajčica

– plamenjača (Phytophthora infestans)
Primjena: U razmacima od 7-10 dana.
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 3
Dodatne informacije: 250 g na 1000 m^2

Krastavac

– plamenjača (Pseudoperonospora cubensis)
Primjena: U razmacima od 7-10 dana.
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 3
Dodatne informacije: 250 g na 1000 m^2

Duhan

– plamenjača (Peronospora tabacina)
Primjena: U razmacima od 7-10 dana.
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 3
Dodatne informacije: 250 g na 1000 m^2

Vinova loza (stolne sorte)

– plamenjača (Plasmopara viticola)
Primjena: u razmacima od 7-10 dana.
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 3
Dodatne informacije: 250 g na 1000 m^2
Proširenja uporabe na male kulture i/ili male namjene:

Dinja

– plamenjača (Pseudoperonospora cubensis)
Primjena: Na prve znakove infekcije ili kada su uvjeti povoljni za razvoj bolesti. Primjenjuje se u vremenskom razmaku od 7-10 dana uz utrošak vode od 400-1000 l/ha.
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 3
Dodatne informacije: Ovaj proizvod se mora primjenitiu skladu s uvjetima ovog odobrenja, etiketi sredstva i/ili popratnog lista.

Salata

– plamenjača (Pseudoperonospora cubensis)
Primjena: Na prve znakove infekcije ili kada su uvjeti povoljni za razvoj bolesti. Primjenjuje se u vremenskom razmaku od 7-10 dana uz utrošak vode od 400-1000 l/ha. Na otvorenom je maksimalan broj primjena 2, a u zaštićenom 1.
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 2

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.