RESPECT 250 SC

1543

Respect 250 SC je preventivni i kurativni sistemični fungicid za suzbijanje biljnih bolesti u pšenici, ječmu i šećernoj repi proizvođača Stockton Chemical Corp.

Formulacija sredstva: koncentrat za suspenziju

Namjena sredstva: fungicid

Područje primjene: ratarstvo

Orijentacijska cijena: ( nije dostupna )

PRIMJENA:

Pšenica

– pepelnica (Blumeria graminis)
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 1
Dodatne informacije: 0,8-1 l/ha iznosi 80-100 ml na 1000 m2. Smanjenje zaraze uzročnikom paleži klasa pšenice(Fusarium sp.).
– smeđa pjegavost lista i pljevica (Stagonospora nodorum)
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 1
Dodatne informacije: 0,8-1 l/ha iznosi 80-100 ml na 1000 m2. Smanjenje zaraze uzročnikom paleži klasa pšenice(Fusarium sp.).
– hrđe (Puccinia spp.)
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 1
Dodatne informacije: 0,8-1 l/ha iznosi 80-100 ml na 1000 m2. Smanjenje zaraze uzročnikom paleži klasa pšenice(Fusarium sp.).

Ječam

– pepelnica (Blumeria graminis)
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 1
Dodatne informacije: 0,8-1 l/ha iznosi 80-100 ml na 1000 m2. Smanjenje zaraze uzročnikom paleži klasa pšenice(Fusarium sp.).
siva pjegavost (Rhynchosporium secalis)
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 1
Dodatne informacije: 0,8-1 l/ha iznosi 80-100 ml na 1000 m2. Smanjenje zaraze uzročnikom paleži klasa pšenice(Fusarium sp.).
– mrežasta pjegavost (Pyrenophora teres)
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 1
Dodatne informacije: 0,8-1 l/ha iznosi 80-100 ml na 1000 m2. Smanjenje zaraze uzročnikom paleži klasa pšenice(Fusarium sp.).
– hrđe (Puccinia spp.)
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 1
Dodatne informacije: 0,8-1 l/ha iznosi 80-100 ml na 1000 m2. Smanjenje zaraze uzročnikom paleži klasa pšenice(Fusarium sp.).

Šećerna repa

– siva pjegavost (Cercospora beticola)
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 1
Dodatne informacije: 0,75 l/ha iznosi 7,5 ml na 100 m2.
– pepelnica (Erysiphe betae)
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 1
Dodatne informacije: 0,75 l/ha iznosi 7,5 ml na 100 m2.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.