RACER 25 EC

1043

Racer 25 EC je zemljišni herbicid za suzbijanje jednogodišnjih širokolisnih i nekih travnih korova u suncokretu, kukuruzu(bez podusjeva) i krumpiru proizvođača Agan Chemical Manufacturers Ltd.

Formulacija sredstva: koncentrat za emulziju

Namjena sredstva: herbicid

Područje primjene: povrćarstvo, ratarstvo

Orijentacijska cijena: ( nije dostupna )

PRIMJENA:

Suncokret

– jednogodišnji širokolisni korovi
Primjena: Tretiranje obaviti nakon sjetve a prije nicanja kulture i korova u količini od 200-350 ml na 1000 m^2. Na lakšim tlima u količini od 2 l/ha, na srednje teškim tlima u količini od 2,5 l/ha, na težim humusom bogatijim tlima(s više od 3% humusa) u količini od 3-3,5 l/ha. Suzbija posebno otpornije vrste: Abutilon theofhrasti, Ambrosia elatior, Polygonum sp., Xanthium spp.)
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 1

Krumpir

– jednogodišnji širokolisni korovi
Primjena: Primjena odmah nakon sadnje, a prije nicanja u količini od 200 ml na 1000 m^2.Ukoliko se koristi u kombinaciji s drugim herbicidima primjenjuje se u količini od 1,5 – 2 l/ha. 200 ml sredstva na 1000 m2. Proizvođač treba u uputi za uporabu navesti sorte krumpira za koje je sredstvo fitotoksično.Suzbija posebno otpornije vrste: Abutilon theofhrasti, Ambrosia elatior, Polygonum sp., Xanthium spp.)
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 1

Kukuruz

– jednogodišnji širokolisni korovi
Primjena: Primjena poslje sjetve, a prije nicanja u kombinaciji 1 l/ha sredstva + 1,5 kg/ha 50 % atrazinskog preparata (100 ml + 150 g na 1000 m2) u humidnim područjima (s prosječno više od 750 mm oborina godišnje);1,5 l/ha sredstav + 1 kg/ha 50%-tnog atrazinskog preparata(150 ml+100 g na 1000 m^2) u aridnim područjima(sa prosiječno manje od 750 mm oborina godišnje). Manje količine sredstva primjenjuju se na srednje teškim, a veće na teškim i humusom bogatijim tlima. Smije se primjeniti samo jednom godišnje na istoj površini ili nasadu.Suzbija posebno otpornije vrste: Abutilon theofhrasti, Ambrosia elatior, Polygonum sp., Xanthium spp.)
Maksimalni broj tretiranja u sezoni: 1

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.