Vindijin puding od sada u novoj ambalaži

2753

Došao je kraj mukama po otvaranju legendarnog mliječnog pudinga iz Vindijine tvornice – prepoznatljiva čašica Vindija pudinga od vanilije i čokolade od 125 grama nakon više od 30 godina odsad je dostupna u novoj, modernoj ambalaži koja omogućuje jednopotezno „skidanje“ poklopca.

Vindija već godinama od strane vjernih potrošača sakuplja kronike o neuspješnom otvaranju poklopca na ambalaži Vindija pudinga, a novo je pakiranje upravo odgovor na njihove potrebe i želje. Ambalaža koja omogućuje lakše otvaranje, u samo jednom komadu i potezu, rezultat je ulaganja u nove tehnologije, odnosno tehnološki proces proizvodnje, što je značajan iskorak za dodatno pozicioniranje na tržištu. Na ovaj se način omogućilo da puding zadrži istu recepturu, sjajnu i glatku teksturu te čvrstu konzistenciju u prepoznatljivom pakiranju.

Unatoč velikim izazovima u zadržavanju izvorne kvalitete, Vindija mliječni puding uspio je ostati u prepoznatljivom „retro“ izdanju koje zauzima police dućana još od 1984. godine, zbog čega smo u Vindiji uvjereni da će ostati prvi izbor potrošača. Tradicionalnim okusima čokolade i vanilije 2006. godine pridružio se i okus lješnjaka, danas jednako omiljen među obožavateljima ove slastice.

Vindijini mliječni pudinzi od vanilije i čokolade prije nekoliko su godina postali nositelji prestižnog statusa „DLG Klasici“, koji njemačko agrikulturno udruženje dodjeljuje isključivo višegodišnjim laureatima. Ova se posebna titula dodjeljuje proizvodima natprosječne kvalitete s uzastopnim višegodišnjim uspjehom na najvećem ocjenjivanju prehrambenih namirnica u Frankfurtu.

Njemačko agrikulturno udruženje Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft (DLG) godišnje testira preko 20 tisuća namirnica, čime promovira kvalitetne proizvode ispitane provjerenim znanstvenim metodama. Dobitnici prestižne DLG nagrade moraju zadovoljiti niz visoko postavljenih kriterija, koji se odnose na optimalnu proizvodnju, pripremu te pažljiv odabir sirovine, zbog čega Vindija već godinama osvaja nagrade za svoje mliječne, ali i mesne proizvode.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.