Zakup na području Općine Funtana

349

Agencija za poljoprivredno zemljište raspisala je 09. srpnja 2014., sukladno Zakonu o poljoprivrednom zemljištu javni poziv za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu RH na području Općine Funtana.

Javni poziv za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu Republike Hrvatske raspisuje se za poljoprivredno zemljište koje se nalazi u Istarskoj županiji na području Općine Funtana kao dvije proizvodno-tehnološke cjeline:

 • Ukupna površina poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske za 1. proizvodno-tehnološku cjelinu za koju se raspisuje Javni poziv iznosi 0,5340 ha, a ukupna početna visina godišnje zakupnine iznosi 151,66 kuna.
 • Ukupna površina poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske za 2. proizvodno-tehnološku cjelinu za koju se raspisuje Javni poziv iznosi 1,1555 ha, a ukupna početna visina godišnje zakupnine iznosi 602,02 kune.

Ovaj Javni poziv objavljen je na mrežnoj stranici Agencije za poljoprivredno zemljište www. zemljiste.mps.hr i na oglasnoj ploči Općine Funtana.

 • author's avatar

  Ivan Medved

  Glavni urednik u Agroportal.hr.

 • author's avatar

 • author's avatar

  Zaštita voćaka od štetnika golobrsta
  Nova ulaganja u poljoprivredu vrijedna 61 milijun kuna
  Bijela hrđa – najštetnija bolest krizantema
  Fendt 936 Vario
  Rezidba bajama

  Pogledaj sve članke ovog autora

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.