Zakup na području Općine Vižinada-Visinada

393

Agencija za poljoprivredno zemljište raspisala je 18. kolovoza 2014., sukladno Zakonu o poljoprivrednom zemljištu javni poziv za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu RH na području Općine Vižinada-Visinada.

Javni poziv za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu Republike Hrvatske raspisuje se za poljoprivredno zemljište koje se nalazi u Istarskoj županiji na području Općine Vižinada-Visinada kao 7. proizvodno-tehnološka cjelina:

 • Površina poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske za 1. proizvodno-tehnološku cjelinu u k.o. Vižinada iznosi 6,8465 ha, a ukupna početna visina godišnje zakupnine iznosi 3.567,03 kune.
 • Površina poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske za 2. proizvodno-tehnološku cjelinu u k.o. Vižinada iznosi 0,3674 ha, a ukupna početna visina godišnje zakupnine iznosi 191,42 kune.
 • Površina poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske za 3. proizvodno-tehnološku cjelinu u k.o. Vižinada iznosi 0,0870 ha, a ukupna početna visina godišnje zakupnine iznosi 45,33 kune.
 • Površina poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske za 4. proizvodno-tehnološku cjelinu u k.o. Vižinada iznosi 0,9220 ha, a ukupna početna visina godišnje zakupnine iznosi 480,36 kuna.
 • Površina poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske za 5. proizvodno-tehnološku cjelinu u k.o. Vižinada iznosi 0,1809 ha, a ukupna početna visina godišnje zakupnine iznosi 94,25 kuna.
 • Površina poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske za 6. proizvodno-tehnološku cjelinu u k.o. Vižinada iznosi 5,1051 ha, a ukupna početna visina godišnje zakupnine iznosi 2.659,76 kuna.
 • Površina poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske za 7. proizvodno-tehnološku cjelinu u k.o. Vižinada iznosi 1,1182 ha, a ukupna početna visina godišnje zakupnine iznosi 582,58 kuna.

Ovaj Javni poziv objavljen je na mrežnoj stranici Agencije za poljoprivredno zemljište www. zemljiste.mps.hr i na oglasnoj ploči Općine Vižinada-Visinada

 • author's avatar

  Ivan Medved

  Glavni urednik u Agroportal.hr.

 • author's avatar

 • author's avatar

  Sirak, pomalo zaboravljena kultura
  Pokrenut portal WELOVELOCAL.HR namijenjen malim proizvođačima
  Somerfordov način rojenja
  Alpska koza ili alpina
  Atomizeri ili raspršivači

  Pogledaj sve članke ovog autora

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.