Otkup stoke sa područja pogođenih poplavama

1044

Ministarstvo poljoprivrede zbog informacija da sa terena bez obzira na organiziranu ishranu stoke, dolazi do značajnog gubitka na težini iste, provodit će se interventni otkup stoke s poplavljenog područja.

Za potrebe organizacije otkupa i pružanja informacija, u Županijskom stožeru u Vrbanji će u ponedjeljak, 23. i utorak, 24. lipnja 2014. godine od 10-18 sati biti predstavnici Ministarstva poljoprivrede.

Zainteresirani poljoprivrednici mogu se javiti i prijaviti svoj interes za interventnim otkupom stoke. Predstavnici Ministarstva pružit će im sve potrebne informacije, piše na stranicama Ministarstva poljoprivrede.

Uprava veterinarstva i sigurnosti hrane Ministarstva poljoprivrede osigurat će svu potrebnu popratnu dokumentaciju koja mora pratiti stoku pri prodaji na teret Državnog proračuna.

Iznimno, ukoliko netko od zainteresiranih poljoprivrednika neće biti u mogućnosti svoj interes za interventnim otkupom iskazati u navedene dane, isto će moći učiniti na istom mjestu do 28. lipnja 2014. godine.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Loading...

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.