Obavijest pčelarima

1454

Agencija za plaćanja obavještava da je u tijeku podnošenje zahtjeva za isplatu potpore za mjeru kontrola i suzbijanje varooze.

pcele

Obavještavaju se pčelari da temeljem Zakona o veterinarstvu na pčelinjacima moraju biti provedene preventivne mjere za zaštitu zdravlja pčelinjih zajednica.

Nacionalnim pčelarskim programom Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Hrvatskim pčelarskim savezom omogućilo je pčelarima pokriće dijela troškova provedbe ove zakonske obveze.

Sukladno Pravilniku o provedbi mjera Nacionalnog pčelarskog programa za razdoblje od 2014. do 2016. godine u 2015. godini pčelari podnose zahtjev osobno, u svoje ime, ispunjavanjem zahtjeva za potporu link http://www.apprrr.hr/pcelarstvo-1038.aspx

Zahtjev za potporu Obrazac Prilog 1 potrebno je u potpunosti ispuniti. Svakako navesti IBAN žiro računa pčelara na koji će se vršiti isplata ostvarenog iznosa potpore. Uz Obrazac nužno je priložiti kopije računa koji trebaju glasiti na pčelara koji podnosi zahtjev. Na račune prije kopiranja treba napisati NPP 2015.

Rok za predaju zahtjeva je 15.05.2015.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.