Valtra serije N

1744

Valtra N serija je novi tip traktora koji kombinira najbolje performanse i specifikaciju u balansiranom i funkcionalnom paketu.

Kupci mogu odabrati opcije koje su im potrebne počevši od baznog HiTech modela pa do vrhunca tehnologije Versu i Direct modela. Valtra N serija predstavlja nordijsku praktičnost u svom najboljem obliku, ohrabrujući tako korisnika na cjelogodišnji rad i u najzahtjevnijim uvjetima. Dizajnirana i proizvedena u sklopu tvornice N serija utjelovljuje Valtrinu proizvođačku filozofiju. Svi primarni dijelovi su dizajnirani i proizvedeni u sklopu tvornice. To uključuje motor, šasiju, transmisiju, pogon, stražnju osovinu, hidrauliku i kabinu.

Nordijska CVT transmisija je u većini situacija kontrolirana papučicom gasa i upravljanjem brzinom na patentiranom, ergonomskom Valtra ARM odmorištu za ruku. Pouzdani CVT je dizajniran da bude efikasan na veoma visokim kao i na veoma niskim temperaturama: Brzi start u Nordijskoj hladnoći kao i težak rad u Mediteranskoj vrućini su lagani zadaci. Zahvaljujući četiri radna područja niske brzine su efikasne jednako kao i visoke brzine.

Dokazan i jednostavan za korištenje reverzor je jamstvo za efikasnost u oba smjera kretanja. Kada koristite prednji utovarivač asistent hidraulike automatski povećava broj obrtaja motora kako bi se poboljšale performanse rada: funkcija turbinskog kvačila pomaže održavanju čvrstog kontakta sa tlom. Dodatna važna karakteristika Direct traktora je preciznost u kretanju. To je totalna kontrola.

Direct traktori ne mogu biti jednostavniji za vožnju: upalite motor, odaberite smjer u kojem se želite kretati i pritisnite papučicu gasa. Vaš rad je još lakši sa funkcijom “aktivnog zaustavljanja” na Valtra Direct traktorima: kada podignete nogu sa papučice gasa traktor se automatski zaustavlja i ostaje na mjestu bez da morate koristiti kočnicu. Tijekom rada sve što morate napraviti je odabrati odgovarajuće radno područje i prepustiti traktoru da vodi računa o optimalnoj učinkovitosti motora i transmisije.

Ukoliko je potrebno možete također postaviti brzinu motora ili brzinu vožnje, ili zajedno ili pojedinačno. Kako bi vožnja bila što jednostavnija i lakša, svi glavni kontrolni prekidači se nalaze na Valtra ARM odmorištu za ruku. Neovisno o tome u kojem smjeru se krećete sve kontrole su vam nadohvat ruke. Valtra je odvela tehnologiju bezstupnjevite transmisije na novu razinu kombinirajući jednostavnost upotrebe, snagu za rad i udobnost vozača bez žrtvovanja efikasnosti pogona.

Traktor N serije između ostalog uključuje:

 • robustnu šasiju napravljenu od lijevanog željeza
 • motor smješten iza prednje osovine
 • dugačak međuosovinski razmak
 • kompaktan, kratak prednji dio traktora
 • mali radijus okretanja
 • odličan raspored težine (40% / 60%)
 • idealan za rad s prednjim utovarivačem
 • modernu, prostranu kabinu
 • TwinTrac sistem za vožnju unatrag
 • nekoliko opcija blatobrana
 • potpuno otvoriv poklopac motora
 • veliki rezervoar za gorivo

Modeli N serije:
Classic
– N 101c 81 kW/110 KS
HiTech
– N 82h 64,5 kW/88 KS
– N 92h 74,5 kW/101 KS
– N 101h 81 kW/110 KS
– N 111eh 90 kW/122 KS
– N 121h 98 kW/133 KS
– N 141h 110 kW/150 KS
Advance:
– N 121h 98 kW/133 KS
– N 141h 110 kW/150 KS

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Loading...

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.