Kombajn Massey Ferguson IDEAL

45

Novorazvijeni kombajn kombinira jedinstveni dizajn s najsuvremenijom, povezanom tehnologijom koja otvara neistražene granice poljoprivrednicima. Od svog lansiranja, IDEAL iz Massey Fergusona nije se zaustavio na dobivanju sjajnih rezultata. Na Agritechnici 2017 IDEAL nagrađen je DLG srebrnom medaljom za inovaciju, kao i nagradom publike. U 2018. Massey Ferguson je objavio kako je kombajnu IDEAL iz Massey Fergusona dodijeljena titula Red Dot: ‘’Best of the Best”.

– S najvećim kapacitetom spremnika zrna sada je dostupan na europskom tržištu, s najbržim istovarom i najvećim gumnim prostorom te je uzbudljivo vidjeti još više priznanja najviše razine za iznimne nove značajke kombajna IDEAL iz Massey Ferguson, kaže Francesco Quaranta, potpredsjednik prodaje, marketinga i upravljanja proizvodima Massey Fergusona za Europu i Bliski Istok. Još jedna značajka kombajna poznata je kao IDEALbalance ™ koji omogućuje izravnavanje na nagibima do 15%. Jedinstveni sustav IDEALbalance™ koristi kombinaciju dvaju specijalno oblikovanih pod-rotora. Sustav je neosjetljiv na nagibe terena do 15% i namješta u pravilan položaj u posudu za odvajanje, kutiju za sijanje i ventilator kako bi se dobio čisti uzorak zrna. Sustav IDEALharvest ™ koji automatski prilagođava rad kombajna, koristi fotoaparat i 52 senzora masovne akustičke detekcije (MADS) te automatski regulira rotor stroja, postavke brzine ventilatora i sito – kako bi održali optimalnu učinkovitost stroja u svakom trenutku.

Među iznimnim značajkama za istaknuti je da kombajn IDEAL omogućava punu povezanost te potpunu i automatsku prilagodbu pomoću sljedećih modula: IDEALharvest™ i Real Time Crop Flow vizualizacija. IDEAL ima, u svom ‘’srcu’’, najučinkovitiji sustav za obradu što je ikada do sada dizajniran od strane AGCO-a. Namijenjen je da nadmaši kvalitetu dobivenog zrna i slame, kao i rukovanje, učinkovitost i kapacitet u raznim uvjetima, dodaje Francesco Quaranta.

Massey Ferguson je doista ponosan i počašćen za tolike nagrade i priznanja za svoj ne tako davno lansiran kombajn IDEAL. Ali sada krećemo u za najprestižniju nagradu u našoj industriji: uspješne kupce koji odabiru IDEAL kombajn za vođenje njihovog poslovanja, kaže Francesco Quaranta.

Sad smo u procesu finaliziranja cjelovitog treninga momčadi Massey Fergusona posvećenog usavršavanju kombajna IDEAL-a u mrežama distributera na svim tržištima Europe i Bliskog Istoka u prodaji i poslije prodaje. Poljoprivrednici širom Europe imat će priliku vidjeti kako će kombajn IDEAL-a učiniti značajan napredak u radu, zaključuje g. Quaranta.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.