Kubota M130X

1840

Kubota je kao tvrtka osnovana u Osaki u Japanu u vrijeme industrijske revolucije, kada je nastajalo puno tehnoloških razvitaka koji se u našim životima koriste čak i danas.

kubota

Dok je Rudolf Diesel patentirao dizelski agregat u Njemačkoj 1892., Gonshiro Kubota osnovao je Kubota tvornicu u Japanu 1890. U početku (1922.) tvrtka se koncentrirala na cijevi od lijevanog željeza, kada je Kubota predstavila prvi petrolejski agregat.

Ljevaonica je dan danas ključno područje Kubote; sva kućišta i cilindrične glave koje se upotrebljavaju za agregate proizvode se u Kubotinoj ljevaonici. Ovdje stvarni stručnjaci teže konvertiranju uvijek promijenjivih novih izazova postavljenih od strane dizajnera agregata, što rezultira kvalitetnom i preciznom završnom izradom.

Sredinom 40-ih Kubota proširuje proizvode na poljoprivrednu mašineriju; konstrukcijska mašinerija, traktori, kombajni, mali utovarivači i spalionice. Konačno, Kubota je kompletirala svoju ponudu u sljedećim sektorima; generatori, tretiranje pitke vode, vodene pumpe i reciklaža.

M130X je snažan poljoprivredni traktor, projektiran da ispunjava i najteže zahtjeve. Sa svoja četiri cilindra s common-rail sustavom (CRS) dizelskog motora stvarno je zanimljiv i najzahtjevnijim poljoprivrednicima. M130X je opremljen s visokim performansama hidraulike.

Kabina kubotinih traktora M serije potpuno je redizajnirana. Zaobljena stakla na kabini vozaču pružaju više prostora i bolju vidljivost. Visina kabine povećava prostor iznad glave, a radi jednostavnijeg pristupa većina poluka i tipki postavljena je na konzolu na desnoj strani.

Konačno, klima uređaj s optimalnim protokom zraka je standardna oprema u svim kubotinim kabinama M serije. Traktori ove serije opremljeni su hidrauličnim kočionim sistemom na četiri kotača koji zahtjeva minimalan pritisak na pedalu

I prilikom kočenja automatski prebacuje na 4WD pogon. Kapacitet hidraulične pumpe je povećan a s povećanim kapacitetom podizanja niti priključci za teže radove ne predstavljaju problem.

Pogledajte VIDEO:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Loading...

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.