Massey Ferguson MF 5S

176

Massey Ferguson, svjetski brend tvrtke AGCO , ponosno najavljuje predstavljanje pet novih modela od 105 KS do 145 KS u seriji MF 5S čime nastavlja izvanredan dizajn novoga doba i poboljšano iskustvo za rukovatelja koji su predstavljeni u naprednoj novoj seriji MF 8S. Nova svestrana serija Massey Ferguson MF 5S kombinira najbolju vidljivost u klasi s jednostavnim upravljanjem, udobnošću i kontrolom za mliječni, stočni i ratarski sektor.

Zahvaljujući najboljoj vidljivosti u klasi i najboljim polumjerom okretanja u industriji koji iznosi 4 m, najužem strmom poklopcu motora i praktičnim značajkama, radi se o vrhunskim traktorima utovarivačima. Pored toga, zahvaljujući većem korisnom opterećenju i većoj visini dizanja poveznice, ti traktori pružaju izvanredne rezultate u polju i na cesti.

Svi su modeli opremljeni četverocilindričnim motorima koji pružaju najveće snage od 105 KS do modela nove serije koji ostvaruje 145 KS. Moguć je odabir triju razina značajki – Essential, Efficient i Exclusive uz niz opcija uključujući izvanredno upravljanje pomoću najnovije jednostavne tehnologije pametne poljoprivrede.

Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama, međuosovinskim razmakom kotača od 2.55 m, vrhunskoj vidljivosti, visokom hidrauličkom protoku i kontroli, MF 5S dodatno učvršćuje ugled Masseya Fergusona kao vodećeg stručnjaka za utovarivače. Svi se traktori mogu isporučiti tvornički spremni za utovarivač ili dolaze opremljeni tvornički ugrađenim utovarivačem iz serije MF FL Masseya Fergusona.

Za radove na ratarskim i mješovitim gospodarstvima, traktori MF 5S pružaju mnoštvo značajki koje poboljšavaju rezultat. Podizni kapacitet stražnje spojnice povećan je na 5,700 kg u cijeloj seriji, a u određenim okolnostima i na 6,000 kg, dok je kapacitet nove prednje spojnice povećan s 2,500 kg na impresivnih 3,000 kg. U paru s većom bruto masom vozila od 9,500 kg, traktorima je omogućeno sigurno rukovanje širim priključcima za poboljšani radni tempo.

Najnovija tehnologija pametne poljoprivrede dodatno poboljšava proizvodnju i učinkovitost u kombinaciji sa značajkama precizne poljoprivrede, uključujući telemetriju MF Connect, automatsko navođenje MF Guide, kontrolu sekcija i kontrolu brzine MF.

Značajke serije MF 5S

• Jednostavan odabir triju značajki – Essential, Efficient i Exclusive za sve zahtjeve i različite primjene. Dodatne opcije prilagođavaju traktore specifičnim potrebama

• Nova značajka tvornički prilagođenog utovarivača uključuje široki raspon značajki za poboljšanje prilagođavanja, rada i upravljanja

• Vodeća vidljivost i okretnost u industriji

• Tiša, hladnija kabina poboljšava udobnost rukovatelja zajedno s novim ergonomskim naslonom za ruke i opcijama ovjesa.

• Najnoviji četverocilindrični motor AGCO Power od 4,4 l ispunjava odredbe o emisijama stupnja V zahvaljujući izravnoj tehnologiji „All-In-One“ izrađenoj za cijeli životni vijek traktora. Optimizirani protok zraka poboljšava hlađenje. Odabir između renomiranih prijenosa Dyna-4 ili Dyna-6 sa standardnom funkcijom kočenja do neutralnog položaja i Speedmatchingom ili opcijama automatske promjene AutoDrive.

• Novi dizajn ovješene prednje osovine većega kapaciteta

• Snažnija trazglobna spojnica pruža kapacitet podizanja od 5,700 kg u cijeloj seriji dok opcionalna prednja spojnica pruža kapacitet do 3,000 kg. Bruto masa vozila povećana na 9,500 kg

• Novi intuitivni terminali sa zaslonom na dodir Datatronic 5 i Fieldstar 5 s tehnologijom pametne poljoprivrede pomažu optimizaciji rada i poboljšavaju preciznost i dobit.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Loading...

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.