Steyr Terrus CVT 6300

54

Novi model TERRUS CVT opremljen je ultra učinkovitim i pouzdanim motorom od 300 KS. Sa svojim idealnim omjerom snage i mase, TERRUS CVT je predodređen za brzi prijevoz, kao i za teške terenske radove. Razvija brzinu do 50 km/h. Ima posebno izraženu razinu udobnosti: ogibljena prednja osovina u kombinaciji s luksuznom i iznimno tihom kabinom čine rad opuštenom aktivnošću bez umora.

Traktor je opremljen najnovijim tehnologijama, kao što su S-TECH precizna poljoprivreda. Zatim S- GUIDE automatizirani sustav upravljanja, S-TURN II automatsko okretanje, ISOBUS III i Easy-Tronic II sustav upravljanja na uvratinama, kao i S-FLEET telemetrijska rješenja.

TERRUS CVT dostupan je u tri konfiguracije opreme radi praktičnosti: Custom za a la carte pristup te Evolution i Excellence koji primjereno konfiguriraju najbolje opcije TERRUS CVT-a. Možete brzo odabrati svojstva koja su vam važna. Penjući se prema novom ulaznom prostoru u kabinu, operateri će pronaći ključnu značajku – potpuno novi naslon za ruke Multicontroller III. To uključuje redizajniranu višenamjensku Multicontroller ručicu, prilagodljive kontrole, uključujući elektronsko upravljanje ventilima s LED indikacijom u boji. To omogućava operaterima da postave svoj Terrus CVT prema željama i novi monitor osjetljiv na dodir Infomat 1200, kompatibilan s ISOBUS-om. Infomat 1200 visoke razlučivosti pruža pregled svih funkcija traktora. Omogućuje rad i optimizaciju hidraulike, PTO-a, motora i mjenjača pomoću zaslona osjetljivog na dodir, novog okretnog gumba za okretanje i pritiskanje kodera ili prečaca.

Infomat 1200 ne samo da uključuje sljedeću generaciju S-Guide sustav navođenja, već i nove telematičke mogućnosti S-Fleet, uklanjajući bilo kakvu potrebu za ručnim / USB snimanjem / prijenosom podataka. Podaci o radu traktora i strojeva bilježe se trenutno i automatski. Dostupni su na računalu farme putem web portala MySTEYR.com ili mobilne aplikacije S-Fleet na pametnom uređaju upravitelja / vlasnika. Također je moguće vidjeti mjesto stroja i nadzirati pokazatelje performansi, omogućujući promatranje kad bi, npr. mogle biti potrebne zalihe goriva. Dvosmjerni prijenos podataka znači da se podaci i upute kao što su zemljovidi mogu također poslati traktoru s pametnog uređaja ili računala.

PFT motor u TERRUS 6300 CVT modelu, najbolji je u svojoj klasi. Ovdje se u savršenoj ,,simbiozi’’ spajaju profitabilnost, produktivnost, očuvanje okoliša i ultramoderno upravljanje energijom. Zahvaljujući jedinstvenom sustavu naknadne obrade ispušnih plinova HI-eSCR2, potrošnja goriva je optimizirana, a snaga i odziv motora poboljšani. Optimalno vrijeme ubrizgavanja goriva bez recirkulacije ispušnih plinova znači da ni motor ni rashladni sustav nisu preopterećeni. S time intervali održavanja od 750 sati postaju stvarnost. Sustav također ne zahtijeva filtar čestica, a to smanjuje troškove održavanja.

Prednja hidraulika STEYR ima kapacitet dizanja od 6.016 kg za najveće prednje priključke. Opcija prednjeg priključnog vratila s 2 brzine nudi brzine od 1.000 I 1.000 E o/min. Oni se postižu pri 1.886 o/min motora, što je optimalan raspon za snagu, i pri 1.585 o/min za najbolju uĉinkovitost. Pričvršćivanje priključka čini sigurnijim i jednostavnijim putem lako dostupnih vanjskih prekidača upravljanje hidraulikom.

Opcijska kamera pruža pogled iz kabine na stroj u radu. Sadrži četiri brzine stražnjeg i dvije brzine prednjeg priključnog vratila, svaka s Power načinom rada ili s ekonomičnom brzinom motora u Eco načinu rada. Upravljanje na uvratinama Easy – Tronic II za automatizaciju radni operacija, ovisno o vremenu i prijeđenoj udaljenosti. Maksimalni stražnji kapacitet dizanja je do 11.058 kg.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.