Uskoro nove karte na ARKOD-u

1439

Agencija za plaćanja u poljoprivredi obavještava sve korisnike potpora za 2013. godinu da će ukoliko se ukaže potreba za održavanjem ARKOD sastanka sa poljoprivrednikom o tome biti obaviješteni putem Regionalnih ureda Agencije.

arkod

Početkom godine započele su promjene vezane uz ARKOD podatke sukladno novim digitalnim ortofoto snimkama. Importirani su podaci koji su zamijenili snimke iz 2009. godine, i to na području sljedećih županija: Bjelovarsko-bilogorske, Brodsko-posavske, Grada Zagreba, Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske, Međimurske, Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Sisačko-moslavačke, Varaždinske, Virovitičko-podravske, i Zagrebačke županije.

Ažuriranje ARKOD parcela temeljem novog DOF-a , započelo je 07.01.2013.,a provodi se u Regionalnim uredima Agencije gore navedenih županija. Cijeli proces bit će završen do početka kampanje za provedbu izravnih plaćanja, kako bi se korisnicima omogućilo nesmetano podnošenje zahtjeva.

Zbog navedenih promjena Agencija za plaćanja obavještava sve korisnike potpora za 2013. godinu da će ukoliko se ukaže potreba za održavanjem ARKOD sastanka sa poljoprivrednikom o tome biti obaviješteni putem Regionalnih ureda Agencije.

Nove digitalne orto foto karte biti dostupne i na web ARKOD pregledniku krajem siječnja 2013. godine.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.