Same Explorer 3

4039

Prilikom konstruiranja Same Explorera 3 ideja je bila stvoriti idealnu kombinaciju najnovije generacije elektroničkih uređaja, konvencionalne mehaničke i hidrauličke sustave i briga za dobrobit vozača.

Same_Explorer

I po mnogima na kraju ishod je briljantna kombinacija izvedbe, produktivnosti i udobnosti koja poboljšava karakteristike ovog modela, čineći Explorer3 traktorom dostojnim svojeg ugleda.

Explorer3 modeli su opremljeni četvero cilindričnim Deutz motorom serije 2012, razvijenim posebno za potrebe poljoprivrednika, nudeći trajno visoku razinu učinkovitosti uz nisku potrošnju goriva.

Zahvaljujući njihovom bogatom zapreminom od 4038cm3 i inovativnom visokotlačnom sustavu ubrizgavanja (svi modeli), ti motori garantiraju znatno jaču snagu i broj okretaja kroz širok niz radnih brzina. Hidraulični reversor pomoću kojega operater može promijeniti smjer kretanja vozila brže preciznije bez pritiska na spojku kvačila. Vozeći se u Exploreru3 iskusit ćete osjećaj ergonomične lakoće, a također i sigurnosti i zadovoljstva. Sa izvrsnom raspodjelom težine, optimalnim balansom između nisko smještenog težišta vozila, i povišenih ploha, uključujući i dobru vidljivost u svim smjerovima, osjećaj stabilnosti sigurnosti je opipljiv.

Pogledajte VIDEO:

 

1 komentar

  1. Poštovani,molio boh Vas za odgovor,vlasnik sam SAME EXPLORERA III 100 -god,proiz. 200z, s 4600 radnih sata,u zadnje vrijem sam primjetio da mi reverzer kod kretanja radi bez problema,međutim kada ga prebaci u položaj za naprijed traktor odskalče od asfaltne cete i do 40 cm,mehaničari koji su mi izvršili defektažu traktora rekli su mi da je problem u lamelama reverzera koji ima dva seta po 6 lamelica,svi mehaničari koji sam komunicirao rekli su mi da se obratim proizvođaču traktora u tvornicu direktno,jer se očito radi o tavorničkoj grečki je taj model traktora napravi po 15 000 radnih sati bez ikakvih oproblema i varova uz redovno servisiranje što sam ja redovno radio prema preporuci tehničkog uputstva tvornice traktora-proizvođača.
    Poštovani,slijedom gore navedenog molim Vas za veliku pomoć jer mi traktor stoji i nije u radnom procesu,nadajući se da če te mi pomoči ja Vam se unaprijed zahvaljujem,Ivica.
    Kontakt:++38592/156-73-44

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.