Massey Ferguson serija 6700

1937

Modernu i naprednu „Global seriju“ traktora odlikuju karakteristike poput jednostavnosti korištenja, vrhunska pouzdanost i udobnost te izvanredne radne performanse.

 

Serija MF 6700 s 2,5 m međuosovinskim razmakom i 5.2 t podiznom snagom, sad podiže prednosti za korisnike u jedan potpuno novi segment. Snažni i okretni traktori idealan su izbor za upravljanje i transport teških tereta, dok su isto tako savršeni i za druge radne operacije na farmama zbog niskih troškova održavanja i radnih karakteristika. S MF 6700 serijom traktora od 75 KS do 130 KS Global serije, Massey Ferguson sad nudi kupcima izbor modernih traktora za raznolike poljoprivredne djelatnosti poput rada u voćnjacima, vinogradima, uzgoju jagodičastog voća i drugih specifičnih primjena gdje postoji potreba za traktorima od 76 KS do 102 KS poput serije MF 3600 sa V/S/GE modelima.

Glavne karakteristike serije MF6700:

• moderni dizajn
• snažni 120KS/130 KS višenamjenski motori
• redizajnirana kabina
• unaprijeđeni AGCO Power 4,4 litre četverocilindrični motor opremljen viskoznim ventilatorom i nagrađivanim SCR sustavom
• klimatizirana kabina najbolja u klasi dizajnirana MF tvornici u Francuskoj
• učinkovit i moderan prijenos razvijen posebno za seriju MF6700
• maksimalna podizna snaga od 5200 kg

Seriju MF 670 pokreću visoko učinkoviti AGCO Power 4.4 litreni, četverocilindrični Tier 4 motori. Ovaj pametan, kompaktan sustav sadrži sustav za selektivnu katalitičku redukciju (SCR) i Diesel, oksidacijski katalizator (DOC) bez kompromitiranja snage, visoke učinkovitosti doprinosi također i novi viskozni ventilator.

Nova kabina je dizajnirana specijalno za seriju MF6700 u francuskoj tvornici u Beauvaisu, te je najveća kabina u klasi opremljena bogatom standardom opremom i lako dostupnim komandama za upravljanje. U kabini je također unaprijeđena upravljačka ploča koju čine kombinacija digitalnih i analognih ekrana kako bi se olakšalo praćenje i upravljanje strojem. Kontrole su posložene logičkim slijedom na način da je sve lako dostupno i spremno za precizno i pouzdano upravljanje strojem.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Loading...

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.