Kubota serija M6002

97

Serija M6002 opremljena je četverocilindričnim motorom 6108, Stage V s najnovijom tehnologijom Kubota, koja povećava i učinkovitost i pouzdanost.

 

Nudi tri razine snage sa 121 KS, 131 KS i 141 KS s dodatnim 20 KS-a dodatne snage za transport. Ovaj motor ima produženi interval čišćenja DPF-a od 3000 do 6000 sati čime se poboljšavaju performanse održavanja. Uz to, dolazi s velikim spremnikom goriva od 230 litara, korisnim za duge radne dane.

Sadrži 8-stupanjski prijenos snage, a dizajniran je za velike brzine i velike vučne sposobnosti. Ovi modeli prebacivanja snage uključuju novu Xpress restart funkciju- funkciju ponovnog pokretanja koja izravno upravlja glavnom spojkom putem aktiviranja papučice kočnice. Vozač može zaustaviti traktor bez upotrebe papučice kvačila.

Nova velika kabina ovog asortimana traktora ističe se svojom dopadljivom novom unutrašnjošću i vanjštinom. Sadrži novi višenamjenski naslon za ruke s shuttleom, memorijom motora, kontrolom povezivanja i automatskom regulacijom prebacivanja.

Široki krov nudi optimalnu vidljivost, posebno korisno za aplikacije s prednjim utovarivačem. Sadrži 10 standardnih LED radnih svjetala i 6 opcionalnih dodatnih LED svjetala za kutnu pokrivenost od 360 stupnjeva. Konačno, kabina je opremljena Premium Grammar sjedalom i mehaničkim ovjesom kabine za najvišu razinu udobnosti.

Nova stražnja i prednja osovina velike težine omogućava putovanje velikim brzinama s povećanim kapacitetom opterećenja i primjenom teškog prednjeg utovarivača. Kubota dvobrzinski sustav koji se standardno uključuje osigurava poboljšani radijus okretanja od 4,5 metara, što M6002 čini najboljim traktorom u radnim uvjetima gdje je prostor skučen.

Štoviše, serija M6002 nudi dodatne performanse, zahvaljujući hidrauličkom upravljaču s CCLS pumpom od 115 l / min što poboljšava reaktivnost traktora. Asortiman također prikazuje impresivni kapacitet dizanja od 7000 Kg i protok od 115 l / min za upravljanje svim uređajima uz maksimalnu produktivnost i učinkovitost.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.