DEUTZ-FAHR 8280 TTV

453

Opremljen najnovijim digitalnim rješenjima tvrtke DEUTZ-FAHR, novi traktor 8280 TTV omogućuje vam upravljanje na najučinkovitiji način, a time i uštedu vremena i novca. Sa svojim snažnim dvostrukim turbo motorom snage 287 KS i maksimalnom brzinom od 60 km/h, DualSpeed prednjim PTO i prednjim kočnicama radi brzo i izuzetno je okretan na terenu i izvan njega. Zahvaljujući potpuno prilagodljivom, inteligentnom ovjesu prednje osovine i dodatno razvijenoj kabini MaxiVision, novi 8280 TTV održava ugodno radno okruženje – čak i na najzahtjevnijim poslovima.

Pogonjen učinkovitošću

8280 TTV opremljen je potpuno novim DEUTZ-ovim 6-cilindričnim motorom zapremine 6,1 litara i dvostrukim turbopunjačem. Dizajniran je za maksimalan učinak. Najmoderniji common rail sustav ispunjava zahtjeve Stage V, a pumpa za ubrizgavanje podmazuje se uljem – radi s visokim tlakom ubrizgavanja od 2000 bara koji optimizira izgaranje goriva i AdBluea te jamči dinamičko ponašanje motora. Dakle, dobro zaobljena krivulja okretnog momenta osigurava velike rezerve snage pri nižim brzinama motora.

Kako bi se smanjio dušik, pročišćava se sustavom za naknadnu obradu ispušnih plinova pomoću filtra čestica dizela i inovativne tehnologije selektivne katalitičke redukcije (SCR). 500-satni intervali zamjene ulja i laka izmjena tekućina motora smanjuju troškove rada i povećavaju raspoloživost stroja. Vrlo glatka pogonska vratila zahvaljujući opcijskom balansiranju mase jamče visoku razinu udobnosti vožnje i nisku razinu buke.

Novi kontinuirano promjenjivi prijenos SDF7780 rezultat je dugogodišnjeg iskustva u razvoju i proizvodnji prijenosa. Zahvaljujući ,,inteligentnoj’’ kombinaciji prijenosnika, jedinice kvačila i dvije hidrostatske jedinice, razvija novi složeni prijenos, kombinirajući prednosti svakog elementa i jamčeći apsolutni optimum protoka snage.

8280 TTV impresionira snažnim ubrzanjem, glatkim usporavanjem i brzim odgovorom na promjene opterećenja. Jednostavna struktura prijenosa s dva automatski pomaknuta omjera pogona omogućuje glatke i automatske promjene s nižih na veće brzine, bez ikakvog šuma.

Snaga fleksibilnosti

Novi 8280 TTV pruža potpunu fleksibilnost odabirom između 3 brzine kardanskog vratila kao standard: 540ECO / 1000 / 1000ECO. U kombinaciji s prednjim zglobnim vratilom Dualspeed, mogu se koristiti šire i učinkovitije primjene. Opterećenje stroja na stražnjem zglobnom vratilu automatski se mjeri u djelićima sekunde, a zahvat zglobne spojke proporcionalan je stvarnom opterećenju. Modulirano pokretanje može se prilagoditi u iMonitor-u . ECO PTO štedi do 18 % potrošnje goriva, a proporcionalni PTO nudi zaštitu pogonskog pogona i za traktor i za stroj.

Kompletna PTO jedinica može se ukloniti za svako održavanje bez veće demontaže traktora.

Povećanje proizvodnosti

S maksimalnim kapacitetom dizanja stražnjeg spona do 11.100 kg, traktor 8280 TTV ima snagu za podizanje širokog raspona priključaka. Kako bi se zajamčila maksimalna svestranost hidraulike, novi 8280 TTV dostupan je u različitim konfiguracijama, svi s elektroničkim ventilima s potpuno proporcionalnim kontrolama. Na stražnjoj se strani nalazi do pet hidrauličkih upravljačkih ventila, dok je prednje područje opremljeno s do tri, a svim ventilima može se upravljati proporcionalno. Svojim automatskim ili hidrauličkim stabilizatorima donje poluge, kontrolom proklizavanja kotača brzinom radara, gornjom hidrauličnom polugom, vanjskim daljinskim upravljačima, unutarnjim hidrauličnim cijevima u prednjem nosaču i izvrsnim pogledom na spojnicu i rudu, novi 8280 TTV jamči maksimalnu snagu i kontrolu. Ravne spojnice kao daljnja opcija nude se prvi put. Maksimalan protok ulja na oba sustava iznosi 210 l / min.

Povećana produktivnost

Za produktivnost je potreban maksimalan nadzor vozila, na terenu i na ulici, pri najvećoj brzini, kao i u teškim uvjetima na tlu i s najtežim uređajem. Koncept ovjesa prednje osovine i kočionog sustava 8280 TTV jedinstven je u ovoj klasi traktora. Inteligentan i prilagodljiv sustav ovjesa daje traktoru maksimalnu stabilnost – za tešku vuču i guranje. Inovativni sustav stabilizira traktor tijekom svih transportnih zadataka i povećava sigurnost. Ovjes prednje osovine može se aktivirati ili deaktivirati neovisno o brzini (prijeko potreban za tešku vuču ili košnju).

8280 TTV jedini je traktor u svom asortimanu koji je opremljen visokokvalitetnim disk kočnicama na prednjoj osovini, što je obavezno za brzinu od 60 km/ h, a preporučuje se za i za brzinu od 50 km / h i kad su potrebne velike kočne performanse. Dodatni pojačani kočioni sustav osigurava maksimalne performanse kočenja uz najlakši pritisak papučice.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Loading...

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.