Landini Rex

1322

Landini, talijanski proizvođač traktora prije svega najzanimljiviji je po tipovima traktora namijenjenim upotrebi u vinogradarstvu i voćarstvu.

landini

Landini Rex doslovce je ono što bi svaki vinogradar želio za sebe. Serija REX je dizajnirana za prave profesionalce. Tu su montirani tekućinom hlađeni 3 i 4-cilindarski Perkins motori koji nude visoku izvedbu u okvirima snage, snage obrtanja motora i rezervne snage obrtanja, a što, zajedno s prokušanom i testiranom pouzdanošću, predstavlja vrhunska svojstva ove palete Landini proizvoda. Modularni prijenosi, koji ocrtavaju filozofiju Landinija, su jednostavni i pouzdani, ali je njihovo glavno svojstvo niska snaga vuče tipična za mehaničke prijenose.

Kutija mjenjača ima sinkroniziranu ustavu vožnje unatrag, 3 krajnje granice gdje su opcije: peta brzina, Posjeduje i „Underdrive“, za smanjenje svakog omjera za 20%, te tzv. Puzavac, da bi se dobila brzina na zemlji od 300 m/h (- 80% svih omjera). Širina, kad je sve vani, ove „uske“ REX V verzije je samo 980 mm s gumama od 28’’, za tipove PLAT i CAB, dok hidraulični krug s jednom ili dvije pumpe čini REX V „vrhom klase“ kad se govori o izvedbi i okretnosti, jer se može montirati i do 8 pomoćnih, kontrolnih ventila. REX F / GT / GE govori da je posebno namjenjena voćarima.

Serija REX Voćnjak ima također tekućinom hlađeni 3 i 4-cilindarski Perkins motore koji nude visoku izvedbu u okviru snage, snage obrtanja motora i rezervne snage obrtanja, koji, zajedno s prokušanom i testiranom pouzdanošću, predstavljaju vrhunska svojstva palete.

Mjenjačka kutija delta četiri, na raspolaganju u turbo verzijama i u cijeloj GT paleti, daje ovom REX-u karakteristike koje su potrebne da bi se postalo stvarni vođa u ovom sektoru. Valja i napomenuti što znače sve one slovne oznake iza imena REX. Odnosno, radi se o verzijama koje su na raspolaganju. F znači uska i radi se o širini 1,200 mm i tada govorimo o toj tzv voćnjak verziji,

Kada piše GT znači da se radi o široj verziji. Dakle od 1,350 mm i šire. Postoji i treća verzija. To je GE. To je znana niska voćnjak verzija s 1,300 mm maksimalne visine.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.